La ruta dels senders del 1714 és un recorregut pels deu escenaris més destacables de la Guerra de Successió a Catalunya (1702-1714). Es tracta de llocs emblemàtics carregats d’un gran simbolisme, que tenen un excepcional interès patrimonial i paisatgístic, i que ofereixen una variada oferta cultural i d’oci al seu voltant. L’objectiu de la ruta és relligar en un sol itinerari, aprofitant la xarxa oficial de senders homologats que ja existeix en l’actualitat, els 10 punts clau de la ruta. El total del projecte suma 645 km.

Etapa-15 (Tuixent / Sant Llorenç de Morunys)

Arribem a la darrera etapa d'enguany, la quinzena etapa dels Senders del 1714, començarem a Tuixent i anirem fins a Sant Llorenç de Morunys, caminarem uns 15 quilòmetres.
A Sant Llorenç ens recollirà l'autocar i ens portarà fins a l'àrea de pícnic de la Creu del Codó (Coll de Jou) on us tindrem el dinar a punt!
El dinar constarà d'amanida, botifarra i cansalada a la brasa amb acompanyament, postres, pa torrat, cervesa, aigua, vi, refrescs i cafè.
Com que no hem fet la caminada prèvia, us demanem que col.laboreu tenint paciència i no separant-vos del grup de la organització.
La sortida és diumenge 24 de novembre i sortirem de l'Escardívol a les 6:30h.
Us podeu inscriure a la secretaria del Centre del 11 al 20 novembre, hem d'encarregar el menjar així que us agrairem que us apunteu el més aviat possible.
Us hi esperem a tots!


Powered by Wikiloc


Fotos d'Eulàlia Fradera (Clicar imatge)

Fotos de Ramon Cardona (Clicar imatge)

Fotos de Francesc Massana (Clicar imatge)

Fotos d'Anna Armengol (Clicar imatge)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.